top of page
LowRes-CecileBokPhotography-2840.jpg

Over ons

Wij zijn Lennaert en Margot. Sinds 2015 wonen wij in ons heerlijke huis aan de Utrechtseweg in Arnhem. Vijf minuten lopen van het bos Mariëndaal, tien minuten lopen naar de uiterwaarden Rosandepolder en tien minuten fietsen van het knusse centrum van Arnhem. Een plek naar ons hart, omdat we enorm houden van natuur én cultuur. Een huis uit 1901, een huis met een verhaal. Wij houden van de natuur en van het ontdekken van nog meer mooie plekken zoals die van ons. We bieden om die reden Cabin Mute te huur aan, voor mensen die ook willen genieten van deze mooie locatie. Genieten van natuur, cultuur en lekker bewegen in de omgeving.

LowRes-CecileBokPhotography-2915.jpg
LowRes-CecileBokPhotography-2908.jpg

Van idee naar achtertuin

Het idee ontstond toen wij een paar jaar geleden allebei behoefte hadden aan een pauze, er even alleen tussenuit zijn. En tegelijk wel kunnen mee doen aan de dagelijkse routines. Hoe fijn zou het zijn als je dan alleen of samen op een plek zou kunnen zijn waar tot rust kan komen, om vanuit die rust te kunnen starten aan de dag? 

Dat idee werd werkelijkheid. Op eigen kracht heeft Lennaert van top tot teen het hele tuinhuis verbouwd tot deze prachtige Cabin Mute. Zodat ook jij of jullie een pauze, afstand of reflectie kan nemen omdat dat je lijf dat vraagt.

LowRes-CecileBokPhotography-2768.jpg
LowRes-CecileBokPhotography-2770.jpg
LowRes-CecileBokPhotography-2803.jpg
bottom of page